OFT

OFT

ORIGINAL FEELING TOUCH – SENZATIA ATINGERII ORIGINARE 

„Cele mai eficiente si spectaculoase terapii sunt cele guvernate de inteligenta corpului. Intr-o lume in care vindecarea se vinde inca „industrializat”, la pastila, uitam adesea sa cautam acolo unde ea se afla cel mai la indemana, adica in noi insine. Ca in basmul fundamental ce ne vorbeste cu talc despre acest adevar, „Aleodor imparat”, ne uitam catre tari straine sau prin microscoape ce maresc de patruzeci de mii de ori pentru a gasi sustinere, mai putin in partenerul de calatorie care ne este cel mai fidel, propriul nostru trup.

In noua paradigma a vindecarii, ce vizeaza nu numai structura fizica, ci si corpurile subtile ale sistemului uman, care, din fericire, castiga tot mai mult teren, este necesar sa ne punem atentia maxima asupra instrumentelor de vindecare pe care Creatorul, cu marea Lui intelepciune, le-a asezat in corpurile noastre. Asadar, in cele din urma, nu este vorba de a invata ceva nou, ci de a ne reintoarce catre noi insine si de a ne reaminti.

Original Feeling Touch (Senzatia Atingerii Originare) este una dintre cele mai puternice practici terapeutice traditionale. Pe cat de iubitoare si relaxanta este aceasta atingere, pe atat este de eficienta in a ne elibera de bagajul traumatic acumulat de-a lungul vietii. Ea ne duce dincolo de frontierele propriilor amintiri constiente si dincolo de orice cunoastere. Intr-o maniera blanda si non- invaziva, ea ne repune in drepturi, ne reimputerniceste sa simtim si sa dam drumul intregului balast energetic si informational care nu ne mai este de folos, limpezind calea, pas cu pas, Omului ce putem deveni.

Derivata din masajul terapeutic abdominal „Chi Nei Tzang”, metoda a fost rafinata pe parcursul a 20 de ani de experienta de catre Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul universal al maestrului Mantak Chia.

Rezultatele spectaculoase pe care aceasta metoda le ofera sunt invers proportionale cu simplitatea ei, conducand la curatarea si reechilibrarea organismului pe calea optima, specifica fiecarei persoane in parte. Prin atingerea blanda si relaxarea strategica a unor zone importante ale corpului (coloana vetebrala, rinichi, suprarenale, colon, intestin), corpul este incurajat ca, folosindu-si propria inteligenta, sa-si activeze instantaneu potentialul de vindecare. Tehnica este conceputa in acord cu naturaletea si intelepciunea intregii creatii, pe principiul investitiei minime de efort.

In Romania, aceasta metoda este inca putin cunoscuta dar, datorita accesibilitatii ei la scara larga, va patrunde in scurt timp in orice camin unde este nevoie de autovindecare. De aceea, programul OFT Romania va ofera posibilitatea de a deveni practicanti sau ghizi OFT, in vederea sustinerii celor apropiati cat si pentru a raspandi mai departe aceasta cunoastere.”

http://www.adrianconstantinescu.ro/original-feeling-touch/

Detalii despre OFT, ghizii OFT si profesorii acreditati le puteti gasi pe site-urile oficiale:

www.oft-touch.ro

www.oft-touch.com

http://andrewfretwell.com/