‘’Ziua in care Dumnezeu a creat speranta a fost probabil aceeasi zi in care a creat primavara’’!

‘’Ziua in care Dumnezeu a creat speranta a fost probabil aceeasi zi in care a creat primavara’’!

martisor

1 Martie, inceput de primavara, inceput de an… ar fi spus stramosii nostri pe vremuri!

Sa umplem deci aceasta zi cu ganduri de bucurie, armonie si iubire, pe care sa le impartasim cu cei dragi si cu natura! Ma uit in jur si vad cum florile ne zambesc, cum viata imprastie miros de zambile, cum soarele ne mangaie prietenos si tare mult imi doresc sa fie asta, inceputul multor zile cu miros de primavara!

Reinvie natura si odata cu ea parca si o parte din sufletul nostru. Ca fiinte umane, avem nevoie sa ni se reaminteasca din cand in cand de frumusetea vietii, de bucuria naturii, de minunile care ne inconjoara zi de zi. Sigur, ideal ar fi sa ne trezim in fiecare dimineata cu aceste ganduri de recunostinta si bucurie, insa viata are suisuri si coborasuri si oricat de mult ne-am dori, avem si zile in care vrem sa stam cu patura pe noi, sa nu iesim din casa si doar sa lenevim. Avem nevoie si de acest gen de momente poate, in care ne lasam timp si spatiu pentru a ne umple din nou cu energie si speranta.  Si fiind de moda veche, consider aceasta zi drept inceput de an si am sa va incurajez sa petrecem macar o ora cu noi pentru a ne intreba ce vrea sufletul nostru sa implineasca in acest an?

  • Ce vrem sa aducem nou in viata noastra in acest an?
  • Ce locuri noi am dori sa descoperim in acest an?
  • Ce comportamente am dori sa imbunatatim la noi in acest an?
  • Ce prieteni dragi am vrea ‘sa bucuram’ cu prezenta noastra mai des in acest an?
  • Ce am vrea sa facem diferit cu si pentru partenerul nostru in acest an?
  • Cat timp ne propunem sa petrecem noi cu noi insine pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a ne rasfata sufletul?
  • Iar lista de intrebari poate continua…

Si am sa inchei cu multumiri si ganduri de recunostinta catre voi si de asemenea, cu un citat care imi bucura inima de fiecare data cand il aud: ‘’Ziua in care Dumnezeu a creat speranta a fost probabil aceeasi zi in care a creat primavara’’!

Va multumesc tuturor pentru timpul pe care il petreceti citindu-mi articolele si va doresc o primavara minunata, un inceput de an cu miros de reusite si plin de binecuvantari divine!

M:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *