Despre mine

Despre mine

mirela

Bine ai venit pe pagina mea!

Sunt Mirela Maheu si am decis ca pe aceasta pagina sa postez tot ceea ce mi-a influentat in mod pozitiv viata. Nu exista retete garantate dar niciodata nu strica o parere, un sfat, o alternativa in plus.

‘’Intr-o piata’’ in care sistemul educational are mari lacune, mi-am propus sa ajut la educarea si dezvoltarea sanatoasa a fiecarui om pe care il intalnesc in primul rand prin exemplu personal si apoi prin implicarea, ambitia, determinarea si suportul total pe care il acord fiecarui om cu care interactionez pentru dezvoltarea lui personala, profesionala si nu in ultimul rand spirituala.

Imi plac oamenii, motiv pentru care am dorit si am reusit sa dezvolt o cariera de succes in resurse umane. Am incercat pe cat posibil sa-mi dezvolt aptitudinile, astfel incat am accesat numeroase cursuri de dezvoltare personala si profesionala, specifice sau nu, acestui domeniu.

Drumul spiritual este unul vast si de multe ori inselator in aparente. Iata de ce am decis sa caut cat mai bine informatiile, pe cat posibil direct de la sursa si sa le testez pe propria-mi piele. Impartasesc cu voi acele informatii care s-au dovedit utile si care mi-au adus armonie si echilibrul atat de necesar tuturor.

Va doresc sa aveti experiente dintre cele mai placute, atat pe site cat si in viata de zi cu zi!

Mirela