Astrologie

Astrologie

Cheile Genelor

“Sunt inspirate din invatatura multimilenara a I Ching-ului, Cartea Schimbarilor, scrisa de chinezii antici in urma cu mai bine de 5000 de ani, precum și din sistemul Human Design, la care se adauga invataturile celor mai importante sisteme de credinte ale lumii și noile descoperiri din domeniul geneticii și fizicii cuantice.

Cheile Genelor reprezinta o abordare moderna și adaptata, cu deosebita claritate, la ritmul alert al vietii din zilele noastre. Noutatea pe care o aduce Richard Rudd o reprezinta abordarea omului și a vietii prin prisma potentialului lor cel mai inalt. Lucrarea vorbește despre 64 de arhetipuri universale, care stau la baza tesaturii intregului univers, și au capacitatea de a trezi potentialul ascuns din ADN-ul nostru.

Ele initiaza un proces la nivel celular, asemanator unei calatorii individuale, și servesc drept calauza in procesul de transformare a convingerilor fundamentale despre noi inșine.

http://www.genekeys.ro/

ASTROHELIOS

”Cand ne utilizam cu intelepciune liberul arbitru si ne racordam la Vointa Divina, vom atrage semne si sincronicitati ce ne ghideaza pasii. Consideram astrologia ca un uimitor instrument divinatoriu ce oglindeste in mod fidel aspiratiile sufletului dar si dorintele si nevoile noastre umane, pe care daca le asumam vom incepe sa ne transformam destinul. Atunci suntem la unison cu vibratia planetelor…”

Echipa Astrohelios

http://astrohelios.ro/