Ce NU este iubirea de sine

Ce NU este iubirea de sine


In ultimii ani am tot auzit ca „trebuie” sa ne iubim pe noi insine. Drept urmare dam o fuga la masaj, postam fericirea pe retelele de socializare, facem cate un ‚happy selfie’, cumparam 3 genti… si gata…dar parca tot lipseste ceva…

As vrea sa povestim impreuna despre ceea ce eu cred ca NU este iubirea de sine:
 – critica si auto-critica
 – nevoia de a ne compara cu ceilalti
 – incapacitatea de a avea grija de noi
 – dependentele
 – atasamentele
 – incapacitatea de a spune NU
 – sentimentele de vinovatie, manie, frica, teama, rusine
 – resentimentele
 – incapacitatea de a ierta
 – nevoia de validare
 – nevoia de a avea dreptate
 – nevoia de a fi in control tot timpul
 – perfectionismul

Ehhhhh…ia zi acum: Te iubesti pe tine insuti?!

Paradoxul face ca doar atunci cand esti capabil sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti ai posibilitatea sa devii constient si sa te eliberezi de toate criticile care vor aparea in mintea ta.
Daca inveti sa te iubesti cu adevarat toate aspectele vietii tale se vor imbunatati! Si daca nu stii cum sa o faci iti recomand un manual de exercitii practice din cartea „Iubeste-te pe tine insuti si vindeca-ti viata” (Louise L. Hay).
Iubirea este o stare de armonie cu tine, de acceptare a lumii asa cum este, de bucurie interioara care creeaza relatii armonioase si pline de compasiune. Iubirea este suport si sprijin, implicare, rabdare, toleranta si prosperitate!

Tot ceea ce imi doresc in 2019 si va doresc de asemenea, este sa invatam sa ne iubim si sa ne acceptam pe noi insine! Haideti macar sa ne punem in intentie acest obiectiv si sa lasam „ghidul interior” sa ne ajute asa cum stie el mai bine ca avem nevoie si ca putem!
M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *